Λίγη Ιστορία…

Σε αυτή τη ενότητα θα μας πάμε λίγο πίσω (26 χρονιά) να νοσταλγήσουμε το ξεκίνημα μας…

Ήταν χειμώνας του 94′ , τότε οι καιροί ήταν πιο ανάλαφροι, πιο χαρούμενοι, μόλις είχαν κυκλοφορήσει τα κινητά τηλέφωνα (όσοι θυμόσαστε εκείνα που ήταν σαν ασύρματα σπιτιού…) Λοιπόν, εμείς έχουμε τελειώσει προγραμματισμό στους η/υ και έχουμε μια κάποια ιδέα.

Ένας καλός τότε φίλος που είχε ένα μικρό μαγαζί κάπου συνοικιακά με κλειδιά, χαράξεις (με παντογράφο χειροκίνητο παρακαλώ που τον έχουμε σε λειτουργία ακόμα και τώρα) και γραμματοκιβώτια, (ήταν βλέπετε η χρυσή εποχή της οικοδομής) αποφάσισε να πάρει ένα κοπτικό μηχάνημα βινυλίου. Αλλά δεν είχε τις γνώσεις να το χειριστεί, και ελέω τις γνωριμίας μας φώναξε να τον βοηθήσουμε.

Ήταν ένα κοπτικό της Summa στους 60 πόντους, έκοβε το βινύλιο και ήταν σαν να χτυπάνε σφυριά. Μ’ εκείνο λοιπόν το μηχάνημα κατάφερε και εξόπλισε τότε με επιγραφές 3 βασιλόπουλους αν θυμόμαστε καλά. Κάποια στιγμή και λόγω άστοχων ενεργειών κάπου έπεσε έξω και αναγκάστηκε να παραχωρήσει την επιχείρηση. Εκεί ήταν η ευκαιρία μας. Κάναμε το βήμα.

Ήταν τέλη 94′. Εξοπλιστήκαμε με cnc router (γερμανικό παρακαλώ) dot matrix παντογράφο και δημιουργήσαμε το πρώτο μας site. Αντέξαμε στα 40τμ για 15 χρόνια, ήταν η στιγμή να εξελιχθούμε (κάναμε μια υπέροχη οικογένεια, έπρεπε να μη φοβηθούμε, να κάνουμε το βήμα παραπάνω).

Μεταφερθήκαμε στην νέα μας έδρα (δείτε τις εικόνες…) φέραμε το πρώτο μας laser, μετά το δεύτερο, σε λίγο έρχεται και το τρίτο! Δεν μάθαμε ποτέ να κοροϊδεύουμε τον πελάτη (αν και υπάρχουν ακόμα αυτοί που σε φέρνουν στα άκρα) Έχουμε μεγάλη τρέλα με την συνέπεια (αν μας ξεφύγει κάτι μάλλον κάτι έχει πάει κακώς στραβά!) και την αξιοπιστία, ότι λέμε αυτό εννοούμε.

Όταν λέμε σφραγίδες σε 15 λεπτά εννοούμε σφραγίδες σε 15 λεπτά. Ότι δείτε στο κατάστημά μας και στο site μας είναι κατασκευασμένο από εμάς. Όλες οι φωτογραφίες των δειγμάτων είναι πραγματικές και δικές μας. Θα χαρούμε πολύ να μας δείτε από μακριά και αν γίνεται να σας γνωρίσουμε και από κοντά γιατί όπως και να γίνει οι διαπροσωπικές συναλλαγές δεν αντικαθιστούνται με κανένα υπολογιστή…